Om oss

Välkommen till en sida där passionen för London blir till en guide för ditt nästa äventyr. Vi som står bakom london-tourism.se heter Emma Svensson och Lukas Johansson – två erfarna Londonresenärer som omvandlat vår fascination för staden till en resurs för likasinnade upptäcktsresande.

Emma, med en bakgrund inom historia och kultur, har alltid varit betagen av Londons rika förflutna och dess platser fulla av berättelser. Hon har en unik förmåga att hitta stadens historiska skatter och bjuder generöst på sin kunskap genom våra artiklar.

Lukas å andra sidan är en gastronomisk äventyrare och en tekniskt sinnad själ som ser till att din online-upplevelse på vår sida är felfri. Hans tips om Londons matmarknader och gastropubar är ovärderliga för den som vill smaka på stadens mångfacetterade matkultur.

Tillsammans garanterar vi aktuell och nyttig information som gör ditt Londonbesök till något utöver det vanliga. Vi är här för att dela med oss av våra personliga erfarenheter och erbjuda en inblick i Londons puls genom våra ögon. Följ med oss genom stadens gator, oavsett om det är genom skärmen eller på plats – och skapa minnen för livet.